dissabte, 12 d’octubre del 2013

Diferents maneres d'aprendre ...


Bon dia petits descobridors, avui comencem amb moltes ganes d'aprendre coses noves. Us porto dues propostes molt interessants segons el escriptor J. Ferrés, per aplicar-les en un grup o bé individualment.  Us presento els vídeos motivadors i les videolliçons. 

Amb els  vídeos motivadors el que s'aconsegueix ,en aquest cas s'aprèn, després d'haver vist el vídeo, és reflexionar sobre alguna cosa, ja sigui uns valors, treballar les emocions .... És per aquest motiu que normalment aquest vídeos es creen de manera més visual, utilitzant dibuixos , cançons alegres o tristes depenen del missatge del que es refereixi...  A continuació us deixaré un enllaç , amb un exemple , en aquest cas en forma de vídeo, per tal de que podeu observar com és un vídeo motivador. Aquest vídeo és troba a la pagina de la que ja us he parlat en alguna de les meves publicacions al blog, Edu3.cat.

Edu3.cat


Per altre banda, el que s'aconsegueix amb les videolliçons, és aprendre durant el vídeo els diferents conceptes depenent del tema del que tracti, en aquest cas el vídeo és menys interactiu, en el que hi ha un narrador que va explicant els fets històrics del tema, mentre van passant diferents fotografies relacionades amb el que se esta dient , i utilitzant una música molt monòtona i poc atraient. Aquí us deixo un exemple també del que seria una videolliçò que també la podeu trobar en la pagina abans comentada.
http://www.edu3.cat/Edu3tv/Fitxa?p_id=18162&p_ex=breu%20historia%20de%20catalunya%20

En aquesta ocasió, explicaré pas a pas com enganxar un vídeo d'aquesta pagina en en una entrada de blog.

Pas 1 : vas a la pàgina on està el vídeo, i has de buscar l'opció de Insereix, i en allà et sortirà un codi embed el que hauràs de copiar.
Pas 2: Vas a l'entrada que estàs escrivint, i en comptes de l'opció Redacta, agafes la que posa HTML .
Pas 3: Un cop estàs en HTML, el que has de fer és col·locar el cursor on vulguis que aparegui el vídeo i enganxar el codi embed abans copiat.

Fins la pròxima petits descobridors !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada