dilluns, 30 de setembre del 2013

Quantes cosses noves que encara no sé !


Hola petits descobridors!

Benvinguts  al meu blog, avui vull parlar-vos de com funciona el Netvibes .

  
Logotip 

Primer de tot em de saber que és una plataforma web gratuita que podem utilitzar com a centre d'operacions. En aquesta pots organitzar tots els teus RSS d'una manera facil i visual , així com sincronitzar diversos comptes de email o estar al corrent de les novetats  de les xarxes socials.



Però que es això dels teus RSS, què és? . La RSS (Really Simple Sindication) és una manera fàcil de rebre directament al teu ordinador o en una pagina web online, mitjançant un lector RSS, informació actualitzada sobre les teves webs preferides, sense la necessitat de veure-las d'una en una. També em de saber que l'agregador serveix per gestionar la subscripció aquest enllaç al lector RSS.

Bé ara que ja sabeu una mica sobre el que és , i el que són els RSS, haureu d'aprendre com funciona aquest Netvibes.Avui ho faré d'una manera diferent, com que encara no se com funciona, el que faré serà anant descobrint com funciona i en la següent publicació us revelaré el que he descobert. Així que espero que investigueu una mica el seu funcionament, i que descobriu noves coses per ensenyar-me-les.

Per tal de ajudar-vos una mica mireu-vos aquest vídeo , és fàcil i  molt útil.



En la pròxima entrada de blog us explicaré una nova eina que és diu SCOOP IT, us deixo un vídeo per tal de que us feu una idea del que és més o menys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada