dimarts, 10 de desembre del 2013

Un petit pas pel Word.

Bon dia petits descobridors,

Torno a ser aquí un altre cop, avui us porto una informació que potser a molts de vosaltres us estalviarà temps, paciència...

Quant de temps has perdut fent que l'Índex d'un treball et quedi perfecte? Potser molts ja ho sabeu però pels que no i no és per desanimar, word té una eina que et fa l'Índex sol! A continuació us deixo els passos (fets per mi, després de l'explicació a classe) a seguir fer l'Índex:   
Pas número 1: Selecciona i clica a l'opció de títol de tots els apartats del treball . Ve ja sabeu com es fa un Índex. 




 Pas número 2: Un cop has fer el pas anterior selecciona els títols de cada apartat i ves a Archivo, Taula de contenido i clica. Ja tindràs l'índex del teu treball fet!.


Ara us presento una altra eina que us serà molt útil, com estem aprenent nosaltres, és molt important citar, autors, websllibres... per donar validesa al que estem fent, però sabeu quines maneres com es fa? Aquí us faré els passos que podeu utilitzar per fer citacions:


1 MANERA DE CITAR :
Pas 1:



Pas 2:



Pas 3: 




Pas 4:




2 MANERA DE CITAR :



3 MANERA DE CITAR :




Us he donat molta informació, però també sé que el temps que guanyareu sabent això i fent-lo servir us estalviarà maldecaps, hores i hores davant de la pantalla .... També he de dir que en cap moment estic fent propaganda d'aquest sistema de processador de textos, segurament hi ha més d'un processador que ho faci però el que estic utilitzant jo és aquest! 

Ho torno ha recordar però si teniu algun dubte d'alguna cosa, podeu deixar un comentari o fins i tot enviar-me-la al email, que ja en altres publicacions he deixat. 

Bona sort, i fins la propera!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada