diumenge, 1 de desembre del 2013

Sabeu de què estic parlant?

Començo aquesta entrada d'una manera diferent, a partir d'aquest vídeo sabreu del que us parlaré.
http://www.youtube.com/watch?v=_TSNAuwWzq8

Estic parlant del glogster... una nova eina que he anat descobrint durant aquestes dies....

També us vull presentar el CAMPTOOLS, una aplicació nova per fer mapes conceptuals. Totes aquestes eines que us vaig presentant s'anomenen eines de pensament. Avui us presento aquesta però al llarg de la explicació aniré explicant unes altres molt interessants també.  A la classe de GTIC ens van proposar de realitzar un mapa conceptual a través d'aquesta aplicació, el text  proposat va ser El dinar de Nadal , el més difícil que he trobat d'aquesta aplicació ha sigut alhora de descarregar, perquè la seva utilització és senzilla,concepte,connector i fletxa. Per poder inserir al blog com una imatge  el meu mapa conceptual, he hagut de guardar-lo en format JPEG. Encara i això seguiré provant i investigant diferents funcions de l'aplicació. A continuació us deixo el meu mapa conceptual:



















Com he comentat abans no només us parlaré dels mapes conceptuals també explicaré el que són els fluxogrames, tauler d'anuncis i mapa mental . Abans de començar he de deixar clar que tota aquesta informació l'he trobat en diccionaris, wikipèdia...

Fluxogrames: és una eina que s'utilitza per representar procediments encaminats a resoldre una tasca. Per conèixer d'una manera més visual el què és el fluxograma us deixo una presentació slideshare.


Tauler d'anuncis: és una eina que és fa amb recursos digitals.
Mapa mental: és una eina que permet organitzar i estructurar el pensament de forma visual



Fins la propera petits descobridors !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada